vogels 1038x200

EERDERE MEEDOEN PROJECTEN

  • logo DAG 130x70Kampweek. Veel deelnemers van de dagbestedingen gaan niet of nauwelijks op vakantie. Om toch een weekje eruit te bieden organiseert het dagcentrum een kampweek. Het is echter moeilijk om dit financieel rond te krijgen. Stichting DAG heeft met een financiele bijdrage dit mede mogelijk gemaakt. De bijdrage betrof de kosten voor huur van accommodaties, uitstapjes, vervoerskosten en extra begeleidingskosten, minus eigen bijdragen van deelnemers.
  • Renovatie keuken – bakkerij. Om deelnemers van de dagbesteding praktische werkzaamheden te kunnen bieden is de keuken – bakkerij van het dagcentrum ‘de Schelp’ gerenoveerd. Stichting DAG heeft een bijdrage in de renovatiekosten gedaan.
  • Computer met touchscreen en aangepaste muis. Aanschafkosten computerapparatuur, ten behoeve van de ontwikkeling van vaardigheden op dit gebied.
  • Herinrichting winkel ‘De Bombardon’.  In het centrum van Veenendaal heeft de Bombardon een winkelconcept waar gehandicapten onder begeleiding werkzaamheden verrichten. Hiertoe moest de winkel heringericht worden. Stichting DAG heeft hiertoe een steunbijdrage gedaan.

 

Stichting DAG laat mensen met een beperking meedoen